ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
Reuters: Το «βουνό» των κόκκινων δανείων αποκλείει 1,5 εκατ. Έλληνες από τις τράπεζες
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετικά αξιολογούν οι πολίτες τους χειρισμούς της κυβέρνησης, αλλά και την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με την κρίση του κορονοϊού, αλλά παράλληλα στην πλειοψηφία τους εκφράζουν φόβους ότι η οικονομική τους κατάσταση θα χειροτερέψει.
Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το 79,9% εκτιμά πως η κυβέρνηση χειρίστηκε θετικά την κρίση του κορονοϊού.
Επίσης, το 77% αξιολογεί θετικά τους χειρισμούς του Σ. Τσιόδρα, και το 68,7% τους χειρισμούς του Ν. Χαρδαλιά.
Το 45,2% αξιολογεί ως υπεύθυνη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 35,7% θεωρεί πως η αντιπολίτευση που ασκείται δεν είναι υπεύθυνη.
To 32,1% εκτιμά ότι η προσωπική κατάστασή του θα παραμείνει στάσιμη, το 47% ότι θα χειροτερέψει, ενώ το 15,5% ότι θα βελτιωθεί ελαφρά.
Το 3,5% εκτιμά πως η οικονομική του κατάσταση θα βελτιωθεί πολύ.

























































