ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































«Διαζύγιο» Καρυστιανού-Γρατσία - Την παρέσυρε, λένε, ακροδεξιά και την... «έκαψε»
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στην Κουμ
Το βωμολόχο τελεσίγραφο Τραμπ προς το Ιράν αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε δεινή θέση
Καθώς ο πόλεμος με το Ιράν εισέρχεται στην 6η εβδομάδα, η κλιμάκωση φαντάζει το επικρατέστερο σενάριο
Το Ιράν υποστηρίζει ότι η αποστολή διάσωσης των Αμερικανών πιλότων ήταν μυστική επιδρομή για την κλοπή εμπλουτισμένου ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετικά αξιολογούν οι πολίτες τους χειρισμούς της κυβέρνησης, αλλά και την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με την κρίση του κορονοϊού, αλλά παράλληλα στην πλειοψηφία τους εκφράζουν φόβους ότι η οικονομική τους κατάσταση θα χειροτερέψει.
Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το 79,9% εκτιμά πως η κυβέρνηση χειρίστηκε θετικά την κρίση του κορονοϊού.
Επίσης, το 77% αξιολογεί θετικά τους χειρισμούς του Σ. Τσιόδρα, και το 68,7% τους χειρισμούς του Ν. Χαρδαλιά.
Το 45,2% αξιολογεί ως υπεύθυνη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 35,7% θεωρεί πως η αντιπολίτευση που ασκείται δεν είναι υπεύθυνη.
To 32,1% εκτιμά ότι η προσωπική κατάστασή του θα παραμείνει στάσιμη, το 47% ότι θα χειροτερέψει, ενώ το 15,5% ότι θα βελτιωθεί ελαφρά.
Το 3,5% εκτιμά πως η οικονομική του κατάσταση θα βελτιωθεί πολύ.

























































