ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο σύζυγος γνωστής τηλεοπτικής δημοσιογράφου
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Jerusalem Post: Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Πακιστάν προσκάλεσαν το Ιράν να προσχωρήσει στο νεοσυσταθέν αμυντικό σύμφωνο της Μέκκας
Τουρκία: Δημογραφική επιβράδυνση και γήρανση του πληθυσμού παρά την αύξηση στο πρώτο εξάμηνο του 2026
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετικά αξιολογούν οι πολίτες τους χειρισμούς της κυβέρνησης, αλλά και την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με την κρίση του κορονοϊού, αλλά παράλληλα στην πλειοψηφία τους εκφράζουν φόβους ότι η οικονομική τους κατάσταση θα χειροτερέψει.
Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το 79,9% εκτιμά πως η κυβέρνηση χειρίστηκε θετικά την κρίση του κορονοϊού.
Επίσης, το 77% αξιολογεί θετικά τους χειρισμούς του Σ. Τσιόδρα, και το 68,7% τους χειρισμούς του Ν. Χαρδαλιά.
Το 45,2% αξιολογεί ως υπεύθυνη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 35,7% θεωρεί πως η αντιπολίτευση που ασκείται δεν είναι υπεύθυνη.
To 32,1% εκτιμά ότι η προσωπική κατάστασή του θα παραμείνει στάσιμη, το 47% ότι θα χειροτερέψει, ενώ το 15,5% ότι θα βελτιωθεί ελαφρά.
Το 3,5% εκτιμά πως η οικονομική του κατάσταση θα βελτιωθεί πολύ.

























































