ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετική στον νέο κορωνοϊό βρέθηκε η ηγέτιδα του Σιν Φέιν στην Ιρλανδία, η Μέρι Λου ΜακΝτόναλντ.
Σε ανακοίνωσή της, η ηγέτιδα του Σιν Φέιν δήλωσε ότι δεν μεταδίδει πλέον τον ιό και πως ελπίζει να επιστρέψει στα καθήκοντά της την επόμενη εβδομάδα.
Η Μέρι Λου ΜακΝτόναλντ έκανε το διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό στις 28 Μαρτίου και έλαβε τα αποτελέσματα μόλις τη Δευτέρα.
Η καθυστέρηση αυτή των δύο εβδομάδων είναι ενδεικτική των δυσλειτουργιών όσον αφορά τα διαγνωστικά τεστ και στην Ιρλανδία.
Όπως δήλωσε η ίδια, ο γιατρός της την πληροφόρησε ότι δεν φέρει τον ιό, έπειτα από δύο δύσκολες εβδομάδες.
«Είχα μια υποτροπή στην ανάρρωσή μου το Σαββατοκύριακο.
»Εμφάνισα μία πλευρίτιδα στον δεξί μου πνεύμονα.
»Είμαι σε φαρμακευτική αγωγή και ανταποκρίνομαι πολύ καλά, και περιμένω απόλυτα να επιστρέψω στη δουλειά την επόμενη Δευτέρα», δήλωσε η ηγέτιδα του Σιν Φέιν.
Το κόμμα της ΜακΝτόναλντ κέρδισε περισσότερες ψήφους από οποιοδήποτε άλλο κόμμα στις εκλογές της Ιρλανδίας τον Φεβρουάριο, αλλά δεν κατόρθωσε να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού.
Το κυβερνών κόμμα του Λίο Βαράντκαρ και ο ιστορικός αντίπαλός του, Φιάνα Φέιλ βρίσκονται σε συνομιλίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης.























































