ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικοί με πολιτικά στις εκκλησίες για να μην πάνε πιστοί

Αστυνομικοί με πολιτικά στις εκκλησίες για να μην πάνε πιστοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμη πιο αυστηρά για τους πιστούς αναμένονται να είναι τα μέτρα της Αστυνομίας από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, για να μην υπάρξουν εικόνες με πιστούς που «σπάνε» την απαγόρευση κυκλοφορίας, η ΕΛ.ΑΣ. στέλνει στις εκκλησίες για περιπολίες την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επιτήρηση θα γίνεται από το πρωί έως το βράδυ και ήδη οι διοικητές των αστυνομικών τμημάτων έχουν λάβει τις σχετικές διαταγές.

Μάλιστα στην «επιχείρηση» θα συμμετέχουν ακόμα και αστυνομικοί με πολιτικά ώστε να δίνουν πλήρη εικόνα στα κέντρα επιχειρήσεων.

Την ίδια ώρα πληροφορίες έφτασαν στην Γενική Αστυνομική διεύθυνση, για ιερέα ο οποίος έκλεινε ραντεβού με πιστούς μέσω γραπτών μηνυμάτων, οι οποίοι ήθελαν να λάβουν την Θεία Κοινωνία.

Αμέσως η Αστυνομία ενημέρωσε τον προϊστάμενο του ιερέα για την δραστηριότητά του ζητώντας να τον επιπλήξουν και να σταματήσει η διαδικασία.

Τέλος, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει απλώσει «δίχτυ» στο διαδίκτυο, ώστε να εντοπίζει τους «ακραίους» που θέλουν να παρασύρουν κόσμο να συγκεντρωθούν αύριο και την Μεγάλη Παρασκευή έξω από εκκλησίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα

Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ

Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης

«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr