ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Λαθρομετανάστες, Λιμενικό Σώμα, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συρία, Τουρκία,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Αιγαίο, με ανέμους έντασης έως και 7 μποφόρ, κύματα προσφύγων της Συρίας, προερχόμενα από την Τουρκία, καταλήγουν συνεχώς στις ακτές των νησιών μας.
Η ένταση του πολέμου στη Μέση Ανατολή και στη Μεσοποταμία σε συνδυασμό με την απόφαση -κατά τα φαινόμενα- της Τουρκίας να “αδειάσει” ένα μέρος του 1.000.000 Σύρων προσφύγων που έχουν αναζητήσει καταφύγιο στο έδαφός της, στέλνοντάς τους στην Ελλάδα, έχει ως αποτέλεσμα αύξηση 400% των παράνομων μεταναστών τον Αύγουστο σε σχέση με τον Ιούλιο.
Μόνο το τελευταίο 24ωρο, πέρασαν σε διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 624 πρόσφυγες. Το Λιμενικό Σώμα έχει τεθεί σε επιφυλακή, ωστόσο, ο μόνος τρόπος για να αναχαιτιστεί το κύμα λαθρομεταναστών είναι συντονισμένα η Ευρώπη να αναγκάσει την Τουρκία να τους κρατήσει στο έδαφός της.























































