ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Ιδιωτικές Κλινικές, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Περιστέρι,


















































Μετά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση απέσυρε τη διάταξη που «ξεγύμνωνε» τους δανειολήπτες
Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής - Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ έδωσε εντολή για στρατιωτική «άμεση, αποφασιστική και γεωγραφικά απεριόριστη απάντηση»
Euroleague: Ατσάλινος Ολυμπιακός και κορυφή μετά την νίκη 84-78 επί της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιδιαίτερα οξύς για τα όσα συνέβησαν στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκε εστία κορωνοϊού και έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.
Μιλώντας στο Open, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας σημείωσε ότι «διεξάγεται εισαγγελική έρευνα και στην οποία ο ΕΟΔΥ έχει κληθεί να συνδράμει.
»Θα δώσουμε στον εισαγγελέα τα σχετικά πορίσματα.
»Από τις πρώτες μας επισκέψεις στο Περιστέρι είδαμε ότι δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας και ακριβώς για αυτό έχουμε 37 κρούσματα και τρεις νεκρούς.
»Στη συγκεκριμένη κλινική δεν τηρούσαν τα μέτρα και υπήρχαν κάποιοι εργαζόμενοι οι οποίοι αν και είχαν συμπτώματα συνέχισαν να εργάζονται.
»Ακόμη, υπήρξαν ασθενείς που είχαν συμπτώματα και έκαναν αιμοκάθαρση και αυτό συνέβαλε στη διασπορά του ιού».























































