ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή SPD για τη δήλωση Σόιμπλε ότι δεν είναι προτεραιότητα η ανθρώπινη ζωή

Οργή SPD για τη δήλωση Σόιμπλε ότι δεν είναι προτεραιότητα η ανθρώπινη ζωή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της ομοσπονδιακής Βουλής Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πως «δεν είναι απόλυτο ότι όλα υποχωρούν μπροστά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής» επέκρινε σε σημερινή του συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Welt ο συμπρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς.

Με αυτή τη δήλωση ο Σόιμπλε «έδωσε την εντύπωση σε ορισμένους ότι είναι καλός ο περιορισμός των μέτρων (προστασίας από τον κορωνοϊό).

Αυτό είναι επικίνδυνο. Εάν χαλαρώσουν οι περιορισμοί πρόωρα εξαιτίας μιας λανθασμένης στάθμισης μεταξύ χρήματος και ζωής, στο τέλος θα χάσουμε και τα δύο», προειδοποίησε ο Βάλτερ-Mπόργιανς.

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε φάρμακο ούτε εμβόλιο κατά της Covid-19.

»Γι’ αυτό και πρέπει να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες λοιμώξεις έως ότου αναπτυχθούν αποτελεσματικά φάρμακα.

»Αυτό είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να αποδέχεσαι ως αναπόφευκτο τον κίνδυνο του θανάτου, στον οποίο όλοι υπόκεινται.

»Πρόκειται για το μέγεθος της απειλής της ζωής από τον κορωνοϊό και την ευδιάκριτη πιθανότητα να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία», δήλωσε ο σοσιαλδημοκράτης ηγέτης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Γερμανία: Άρπαξαν μωρό 3 μηνών από το καρότσι – Εντοπίστηκε νεκρό

Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»

Ένας Γερμανός εμπνευστής των γενοκτονιών που διέπραξαν οι Οθωμανοί

Ο Νίκος Δένδιας δεν ξεχνά τη σφαγή στο Δίστομο (10/6/1944): Η Γερμανία ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr