ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Τουρκία,


















































Συναγερμός στο Ισραήλ για τα σύνορα με την Ιορδανία: Φόβοι για νέα «7η Οκτωβρίου»
Αλέξης Τσίπρας: Πραγματικός πατριωτισμός είναι να στηρίξεις την Περιφέρεια, τους ακρίτες, τα νησιά μας απέναντι στην Τουρκία
Ο αρχιραβίνος του Ηνωμένου Βασιλείου καταδικάζει ως «ντροπιαστική» την απόφαση της Εκκλησίας της Αγγλίας να στηρίξει έγγραφο που κατηγορεί το
Αλ. Τσίπρας: Δεν αξίζει στους Έλληνες ο τοξικός «Αδωνισμός» και η γλώσσα των μαφιόζων - «Πού βρισκόμαστε; Στην Κολομβία ή
Επίδειξη νεο-οθωμανικής ισχύος: Οι Τούρκοι έστειλαν στη Λατάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας τον Τούρκο Ναύαρχο με τη φρεγάτα «Κωνσταντινούπολη» (TCG Istanbul)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από έναν βράχο ύψους 35 μέτρων στην Τουρκία, όπου είχε ανέβει για να βγάλει φωτογραφία για να γιορτάσει το τέλος της καραντίνας η 31χρονη Ολέσια Σουσπίτσινα.
Η Ολέσια έπεσε από το βράχο μπροστά στα μάτια της έντρομης φίλης της που ετοιμαζόταν να τραβήξει τη φωτογραφία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλείται η Mirror, η 31χρονη είχε πάει βόλτα σε μια περιοχή γνωστή για τους καταρράκτες της και σταμάτησαν με τη φίλη της να βγάλουν μια φωτογραφία στην άκρη ενός βράχου.
Όμως ξαφνικά, γλίστρησε και έχασε την ισορροπία της πέφτοντας στο κενό.
Η φίλη της, σοκαρισμένη κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που βρήκαν το άψυχο σώμα της κοπέλας στο νερό.























































