ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Το τέλος της αποικιακής τάξης, η θεολογία της απελευθέρωσης και η μαρτυρία της Ορθοδοξίας στον μετααποικιακό κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 231.415 ανέρχονταν έως την Πέμπτη το βράδυ οι θάνατοι που έχει προκαλέσει η πανδημία του νέου κορωνοϊού αθροιστικά από το ξέσπασμα του σε όλο τον κόσμο.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα – σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που αντλεί και επεξεργάζεται το πανεπιστήμιο Johns Hopkins ανέρχονται παγκοσμίως σε 3.225.454.
Στις ΗΠΑ τα κρούσματα αθροιστικά ανήλθαν σήμερα στο 1.056.402, ενώ οι θάνατοι που προκάλεσε ο ιός συνολικά είναι 61.717.
Από άποψη κρουσμάτων, η Ισπανία ακολουθεί με 239.639, έπονται η Ιταλία με 205.463, η Βρετανία με 172.478 και η Γερμανία με 166.628 που συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.
Ο θλιβερός απολογισμός νεκρών φέρνει δεύτερη την Ιταλία με 27.967, ενώ ακολουθούν η Βρετανία με 26.771, η Ισπανία με 24.543 και η Γαλλία με 24.376.






















































