ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

267.996 θάνατοι από τον κορωνοϊό παγκοσμίως – 3.825.028 τα κρούσματα

267.996 θάνατοι από τον κορωνοϊό παγκοσμίως – 3.825.028 τα κρούσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 267.996 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 στην Κίνα, σύμφωνα με τον απολογισμό του πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Έως απόψε τα επιβεβαιωμένα κρούσματα παγκοσμίως ανέρχονται σε 3.825.028.

Οι ΗΠΑ είναι σταθερά τη χώρα με τα περισσότερα κρούσματα αλλά και τους περισσότερους θανάτους από την Covid-19. Θετικοί στον ιό έχουν διαγνωστεί 1.250.805 ενώ τη ζωή τους έχουν χάσει 75.423 άνθρωποι.

Όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ισπανία με 220.325 και ακολουθούν η Ιταλία με 215.858, η Βρετανία με 207.973 και την πεντάδα των χωρών που έχουν πληγεί συμπληρώνει η Ρωσία με 177.160 κρούσματα, καθώς τα τελευταία 24ωρα η επιδημία επιδεινώνεται στη χώρα.

Στο θλιβερό κατάλογο των χωρών που έχουν μετρήσει τους περισσότερους θανάτους από την Covid 19 μετά τις ΗΠΑ, βρίσκεται η Βρετανία με 30.689, και ακολουθεί η Ιταλία με 29.958, η Ισπανία με 25.857 και η Γαλλία με 25.813.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαρώνει η γρίπη: 8 θάνατοι και 15 στη ΜΕΘ – 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία σε μία εβδομάδα

ΕΟΔΥ: Σημαντική αύξηση της γρίπης – Έξι θάνατοι από κορωνοϊό

Έρευνα του FDA για πιθανούς θανάτους από εμβόλια κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ξεκίνησε ο αντιγριπικός εμβολιασμός – Διαθέσιμο για πρώτη φορά το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr