ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύμβουλος Τραμπ: Η Κίνα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση για τον κορωνοϊό

Σύμβουλος Τραμπ: Η Κίνα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση για τον κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε θέματα εμπορίου Πίτερ Ναβάρο δήλωσε πως η Κίνα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση για τη ζημιά που προκάλεσε ο νέος κορωνοϊός, κατηγορώντας το Πεκίνο για την πανδημία.

«Προξένησαν τρομακτική ζημιά στον κόσμο, η οποία και συνεχίζεται», τόνισε ο Ναβάρο στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

«Η Κίνα οφείλει να πληρώσει τον λογαριασμό. Δεν αποτελεί τιμωρία τους, αλλά υποχρέωση να λογοδοτήσουν», πρόσθεσε.

Ο Ναβάρο, γνωστό «γεράκι» εναντίον της Κίνας, επανέλαβε την θέση του αυτή σε μια δεύτερη συνέντευξη που παραχώρησε αργότερα στο Fox News και επέμεινε πως η Ουάσινγκτον πρέπει να φέρει τις αλυσίδες εφοδιασμού πίσω στις ΗΠΑ.

«Πιστεύω ακράδαντα και θεωρώ πως ο αμερικανικός πιστεύει και αυτός έντονα πως η Κίνα προκάλεσε ζημιές τρισεκατομμυρίων σε αυτή τη χώρα και θα πρέπει να υπάρξει κάποιας μορφής αποκατάσταση των ζημιών», συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία – «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ

Καλιμπάφ (Ιράν): «Μια εγχώρια παραγόμενη, ανεξάρτητη τάξη είναι αυτή που θα αποδώσει πραγματικά ειρήνη και ασφάλεια»

Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν στη Συρία – «Εξαιρετική εξέλιξη» να γίνει η Τουρκία αφεντικό της Μέση Ανατολής

Ερωτήματα για τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Τουρκία: «Υπερβολικά φιλικός με την Άγκυρα;»

Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr