ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Ιράν: Απώλειες 145 δισ. δολαρίων και καθολική καταστροφή μετά από πόλεμο 40 ημερών
Διαδικτυακή σύσκεψη «πρόδωσε» στόχους της Χεζμπολάχ στη Μοσάντ
Πέθανε ο πρώην ΥΠΕΞ του Ιράν από τραύματα επίθεσης
Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι έπληξε τη ναυτική βάση του Ισραήλ στο Ασντόντ με πυραύλους
Πέντε σημεία-κλειδιά για τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ισλαμαμπάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε κινήσεις απόγνωσης προβαίνει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μια προσπάθεΙα να διασώσει την οικονομία της χώρας και ενώ η λίρα έχει μπει σε διαρκές καθοδικό σπιράλ.
Ανατρέποντας την ίδια του τη νομισματική πολιτική, ο Ερντογάν, σύμφωνα με το Bloomberg, αποφάσισε να ρίξει τρία δισ. δολάρια από το τουρκικό κρατικό ταμείο σε τρεις τράπεζες προκειμένου να τις στηρίξει.
Συγκεκριμένα το ταμείο θα δώσει από 7 δισ.λίρες στις TC Ziraat Bankasi AS και Turkiye Halk Bankasi AS μέσω εξαγοράς μετοχών, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα διοχευτευθούν στην Τurkiye Vakiflar Bankasi με τον ίδιο τρόπο.
Τα κεφαλαιακά αποθέματα των τριών τραπεζών εξανεμίζονται ταχέως, ενώ η τουρκική οικονομία βρίσκεται σε περιδίνηση με απρόβλεπτα αποτελέσματα.























































