Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη: 30χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 7χρονη σε πάρκο

Φρίκη: 30χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 7χρονη σε πάρκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Δολοφονίες, Ηνωμένο Βασίλειο,

Μία 30χρονη συνελήφθη και κατηγορείται για την αποτρόπαιη δολοφονία ενός 7χρονου κοριτσιού την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας σε πάρκο στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Eltionia Skana κατηγορείται ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 7χρονη Emily Jones.

Η 30χρονη επιτέθηκε στο κορίτσι απρόκλητα και χωρίς να υπάρχει προφανές κίνητρο στο πάρκο Queen’s στο Μπόλτον στις 22 Μαρτίου.

Η 7χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Salford Royal, αλλά παρά τις προσπάθειες τον γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στάρμερ: Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη για σύγκρουση με τη Ρωσία – «Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εδώ»

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Μακελειό στον Καναδά: Τρανς γυναίκα ο δράστης της επίθεσης – Η μητέρα και ο αδερφός της ανάμεσα στα θύματα

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της

Οι νέοι γείτονες του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου φοβούνται τα χειρότερα μετά τις τελευταίες ζοφερές αποκαλύψεις για τον Έπσταϊν – «Εξορίστε τον»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr