ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν βάζουμε κόκκινες γραμμές στη διαπραγμάτευση” τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης σε συζήτηση με δημοσιογράφους μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η συζήτηση έγινε με αφορμή την αυριανή συνάντηση με την Τρόικα στο Παρίσι για την οποία ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε μεν αισιόδοξος ωστόσο την χαρακτήρισε “συζήτηση τεχνικού περιεχομένου” καθώς η Τρόικα “δεν έχει αρμοδιότητα να συζητά και να αποφασίζει σε πολιτικό επίπεδο».
Ο Γκίκας Χαρδούβελης ωστόσο αποκάλυψε ότι η ελληνική αντιπροσωπεία θα δώσει προτεραιότητα “σε πολλά διαρθρωτικά μέτρα” και ότι όλο τον Αύγουστο γινόταν σκληρή προετοιμασία για τις συζητήσεις αυτές.























































