ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περισσότεροι από 40 εκατ. Αμερικανοί υπέβαλαν αίτηση για επίδομα ανεργίας

Περισσότεροι από 40 εκατ. Αμερικανοί υπέβαλαν αίτηση για επίδομα ανεργίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στους 2,1 εκατομμύρια ανήλθε ο αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλαν την προηγούμενη εβδομάδα για πρώτη φορά αίτηση χορήγησης επιδόματος ανεργίας, ο μικρότερος αριθμός από τότε που άρχισε η κρίση εξαιτίας του κορωνοϊού.

Παρ’ όλα αυτά, το σύνολο από τις αρχές Μαρτίου υπερβαίνει το φράγμα των 40 εκατ. αιτήσεων, σε μια ένδειξη ότι η αγορά εργασίας των ΗΠΑ επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος των θέσεων που έχουν χαθεί εξαιτίας του lockdown.

To σύνολο των Αμερικανών που συνεχίζουν να λαμβάνουν επιδόματα μέσω κάποιου προγράμματος απασχόλησης ανήλθε στα 21,05 εκατομμύρια, προσφέροντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον αριθμό των «εκτοπισμένων» από την αγορά εργασίας.

Παρ’ όλα αυτά, και αυτός ο αριθμός είναι μειωμένος κατά 3,86 εκατομμύρια σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα, σε μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης, καθώς τα καταστήματα και επιχειρήσεις ανεβάζουν σιγά σιγά ρολά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 – Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία

Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της Ιερουσαλήμ

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Οι «προτροπές» του Σι στον Τραμπ: Τερμάτισε τον πόλεμο στο Ιράν, δείξε σύνεση στην Ταϊβάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr