ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Δολοφονίες, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Στο Ιράν ακραία σωματικά βασανιστήρια στη φυλακισμένη Νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί
Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»
Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εν μέσω επεισοδίων στις ΗΠΑ, στον απόηχο της δολοφονίας του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, τραυματίστηκαν από σφαίρες αστυνομικοί, ανάμεσα στους οποίους και ο 29χρονος Ελληνοαμερικανός, Σέι Μικαλόνις, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι το βράδυ της Δευτέρας σε περιοχή του Λας Βέγκας.
Ο νεαρός αστυνομικός νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.
Καθώς οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να προβούν σε συλλήψεις, ένοπλος που στεκόταν στην άλλη άκρη του δρόμου, τράβηξε τη σκανδάλη και τραυμάτισε σοβαρά τον 29χρονο.
Το απόγευμα της Τρίτης, ο επί τέσσερα χρόνια αστυνομικός βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο, με μηχανήματα υποστήριξης, σύμφωνα με πηγή του GreekReporter.com.
Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σφαίρες κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, λίγες ώρες αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για την κινητοποίηση του στρατού.
Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέτεινε την οργή, την Δευτέρα, καθώς πόζαρε σε εκκλησία κοντά στον Λευκό Οίκο κρατώντας τη Βίβλο στα χέρια του, αφού δυνάμεις ασφαλείας έκαναν χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές.























































