ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μπέπε Γκρίλο, ιδρυτής του ιταλικού ευρωσκεπτικιστικού κινήματος των Πέντε Αστέρων, έγραψε την Τρίτη στο μπλογκ του, ότι οι λαθρομετανάστες που φτάνουν στη νότια Ιταλία φέρουν επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες.
«Όταν οι προπάπποι μας έφταναν στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις έβλεπαν το Άγαλμα της Ελευθερίας, τους έβαζαν αμέσως σε καραντίνα στο Έλις Άιλαντ», έγραψε ο Ιταλός ηθοποιός και πολιτικός.
«Για την φυματίωση δεν υπάρχει εμβόλιο που να προστατεύει με αποτελεσματικό τρόπο τους ενήλικες, μεταδίδεται από τον αέρα και για την θεραπεία της χρειάζονται χρόνια. Αν θέλουμε να την επανεισάγουμε, ας το κάνουμε, αλλά πρέπει να γίνει υπό το φως του ηλίου», πρόσθεσε ο Γκρίλο.
Τη Δευτέρα ο Μπέπε Γκρίλο είχε αναρτήσει στο ιστολόγιό του επιστολή Ιταλού αστυνομικού και συνδικαλιστή, στην οποία καταγγέλλεται ότι «σαράντα αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν στην ανθρωπιστική επιχείρηση Mare Nostrum και που υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του βακτηριδίου της φυματίωσης, προέκυψαν θετικοί».























































