ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κ. Τσίπρας εμφανίζει μια τελείως εξωπραγματική πρόταση οικονομικής πολιτικής, η οποία δεν αντέχει ούτε σε στοιχειώδη λογική εξέταση” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΡΑΣΗ, με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περί διαγραφής μεγάλου μέρους του δημοσίου χρέους, άμεσης επαναφοράς του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και ανάκαμψης μέσω ενίσχυσης της ενεργού ζήτησης – και όχι «μονομερώς από τις εξαγωγές».
Ο Πρόεδρος της Δράσης, Θόδωρος Σκυλακάκης, θυμίζει στον Αλέξη Τσίπρα ότι “οι δύο προηγούμενοι αρχηγοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθαν στην εξουσία υποσχόμενοι κι αυτοί «λεφτά υπάρχουν» και «ενεργό ζήτηση» στις ΔΕΘ και στα Ζάππεια και έφεραν στις διετίες που κυβέρνησαν περίπου 8-10% ύφεση ο καθένας”.
“Ο κ. Τσίπρας, «άριστος μαθητής», έχει ήδη φροντίσει να τους ξεπεράσει κατά πολύ σε εξωφρενικές και εκτός πραγματικότητας υποσχέσεις” καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΡΑΣΗΣ.
























































