ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: 5χρονος παραλίγο να πνιγεί στη θάλασσα μπροστά στους γονείς του- Νοσηλεύεται στην Εντατική

Θεσσαλονίκη: 5χρονος παραλίγο να πνιγεί στη θάλασσα μπροστά στους γονείς του- Νοσηλεύεται στην Εντατική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη ΜΕΘ της παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται πεντάχρονο αγόρι το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην περιοχή της Περαίας Θεσσαλονίκης.

Στο αγόρι, το οποίο βρισκόταν στην παραλία με τους γονείς του, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αμέσως μετά την ανάσυρση του από τη θάλασσα, από άνδρα του ΕΚΑΒ, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα του ΕΚΑΒ και μια κινητή μονάδα.

Το αγόρι παραλήφθηκε από τα πληρώματα του ΕΚΑΒ και αφού του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στη συνέχεια στη ΜΕΘ.

Εκεί παραμένει διασωληνωμένο σε κωματώδη κατάσταση, αλλά έχει ανακτήσει αυτόματη κυκλοφοριακή (καρδιακή) λειτουργία και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη έγκυος αμέσως μετά τη γέννα

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Γυναικοκτονία Δράμα: Τρία πρόσωπα-κλειδιά καλούνται άμεσα για κατάθεση

Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»

Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr