ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Καθιερώνει μονοψήφια διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Η Ρωσία επιδιώκει να διασφαλίσει προγεφύρωμα στη Συρία μέσω του εφοδιαστικού κέντρου της Ταρτούς
Ιράν: Ισχυρή έκρηξη στα ανατολικά της Τεχεράνης
Αυτό είναι το νέο νομικό πλαίσιο για τη στάθμευση αυτοκινούμενων και τροχόσπιτων στην Ελλάδα
Πάτρα: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Νίκος Νικολόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Πάρο ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης το Κέντρο Υγείας του νησιού. Πρόκειται για Ελληνίδα, με ιδιόκτητη κατοικία στην Πάρο.
Όπως σημειώνει το Κέντρο Υγείας, ενημερώθηκαν εντός μίας ώρας από την διάγνωση, οι αρμόδιοι φορείς (ΕΟΔΥ, ΕΚΕΠΥ) αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου και μέχρι το τέλος της ημέρας θα ανιχνευτούν οι υγειονομικοί (εντός και εκτός Κέντρου Υγείας) που δυνητικά εκτέθηκαν στον ιό.
«Επειδή πολύ συχνά τα κρούσματα δεν είναι μονήρη, η αυστηρότατη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, καθίσταται αυτή τη στιγμή πιο σημαντική από ποτέ.
»Τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας, ώστε να περιορίσουμε το πρόβλημα πριν λάβει μεγάλες διαστάσεις» τονίζει στην ανακοίνωσή του το Κέντρο Υγείας του νησιού.























































