ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αθήνα θα βρίσκεται την προσεχή Τρίτη ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας και θα έχει επαφές με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια.
Στο τραπέζι θα τεθούν τα ελληνοτουρκικά ζητήματα.
Η επίσκεψη του κ. Μάας έρχεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που είχε αναλάβει προ ημερών το Βερολίνο για συνομιλίες ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, προσκαλώντας τον εκπρόσωπο του Ερντογάν Ιμπραήμ Καλίν κι από ελληνικής πλευράς η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού κυρία Ελένη Σουρανή.
Όπως τόνισε η Αλεξία Τασούλη στο «Open TV», η Γερμανία τάσσεται υπέρ του διαλόγου των γειτονικών χωρών κι ο ίδιος ο Χάικο Μάας εργάζεται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο γι αυτό.
Κατά πληροφορίες, ο Χάικο Μάας ήταν επιφυλακτικός με το θέμα των κυρώσεων στην Τουρκία, ωστόσο, μένει να αποδειχθεί αν ο ρόλος της Γερμανίας, η οποία έχει και την προεδρία στην Ευρώπη αυτό το εξάμηνο, αν θα ξαναβάλει σε τροχιά διαλόγου τις δύο χώρες.
























































