ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο βάρκες με συνολικά 90 πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν χθες, Κυριακή 19 Ιουλίου, στη Λέσβο.
Η πρώτη με 56 επιβαίνοντες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά διαφόρων εθνικοτήτων, έφθασε στην περιοχή Τάρτη της νότιας Λέσβου και η δεύτερη με 34 επιβαίνοντες έφθασε το απόγευμα στη Σκάλα Μυστεγνών στην ανατολική Λέσβο.
Συνολικά, από την 1η Ιουλίου έχουν φτάσει στη Λέσβο έξι βάρκες με 194 άτομα.
Οι αφιχθέντες, αφού ελεγχθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, θα οδηγηθούν στις δομές καραντίνας που έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.
Σημειώνεται ότι στην καραντίνα του Καρά Τεπέ διαμένουν 91 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ άλλοι 201 διαμένουν στην καραντίνα στα Μεγάλα Θέρμα.
Στην πρώτη διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες που έφθασαν στα διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης και στη δεύτερη όσοι έφθασαν στα διοικητικά όρια του Δήμου Δυτικής Λέσβου.























































