ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η «γαλοπούλα» Χακάν Φιντάν τρέμει το Ισραήλ - Ο φοβισμένος τουρκεμένος Κούρδος γλείφει εκεί που έφτυνε
Τραμπ προς Τεχεράνη: «Ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράν αν επιχειρηθεί δολοφονία μου»
Δημοσκόπηση Alco: Καθιερώνει μονοψήφια διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Η Ρωσία επιδιώκει να διασφαλίσει προγεφύρωμα στη Συρία μέσω του εφοδιαστικού κέντρου της Ταρτούς
Ιράν: Ισχυρή έκρηξη στα ανατολικά της Τεχεράνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ρωσική αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Άγκυρα, με σκοπό να συζητήσει για την κατάσταση στην Λιβύη, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS από την Άγκυρα επικαλούμενο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Milliyet.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν πρωτίστως την κατάσταση που διαμορφώνεται γύρω από η Σύρτη, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA).
Η εφημερίδα Milliyet ισχυρίζεται επίσης ότι σε περίπτωση επίτευξης συμβιβαστικής λύσης στις συνομιλίες που θα διεξαχθούν στην Άγκυρα, ενδέχεται σύντομα να υπάρξουν συνομιλίες σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας και Τουρκίας.
Η τουρκική εφημερίδα δεν αναφέρει την ημερομηνία της επίσκεψης της ρωσικής αντιπροσωπείας, ενώ δεν υπήρξαν επίσημες δηλώσεις τόσο από την πλευρά της Μόσχας όσο και από την πλευρά της Άγκυρας.























































