ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το «Μπαρμπαρός» εισήλθε στην κυπριακή ΑΟΖ – Αντι-Navtex από την Κύπρο

Το «Μπαρμπαρός» εισήλθε στην κυπριακή ΑΟΖ – Αντι-Navtex από την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Μπαρμπαρός» εισήλθε από τα ξημερώματα στην περιοχή που δέσμευσε με παράνομη Navtex η Τουρκία, εντός της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Σύμφωνα με την Navtex που εξέδωσε η Τουρκία, η περιοχή αυτή βρίσκεται νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο και περιλαμβάνει τμήματα των τεμαχίων 2,3 και 13 της κυπριακής ΑΟΖ.

Η Κυπριακή Δημοκρατία -όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ- κατά τη συνήθη πρακτική, εξέδωσε αμέσως μετά την έκδοση της τουρκικής Navtex πριν από δύο μέρες, Antinavtex, η οποία χαρακτηρίζει την τουρκική Navtex παράνομη και αναφέρει ότι παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ

Ισπανία: Το συνεταιράκι του εθνοϊσλαμιστή Ερντογάν, Πέδρο Σάντσεθ, προκήρυξε πρόωρες εκλογές – Ο υποκριτής που ναυπηγεί τον τουρκικό στόλο παριστάνει τον σοσιαλιστή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr