ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Βρετανία, Δωδεκάνησα, Ηνωμένο Βασίλειο, Καστελλόριζο, Τουρκία,


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί
Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω λογαριασμών εταιρειών κοινής ωφέλειας - Η μεθοδολογία
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε διάλογο και αποκλιμάκωση καλεί Ελλάδα και Τουρκία η βρετανική κυβέρνηση, αντιδρώντας στην ένταση των τελευταίων ημερών.
Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του «Foreign Office» δήλωσε ότι «προτρέπουμε όλους τους εταίρους μας στην Ανατολική Μεσόγειο να καταστήσουν προτεραιότητα ευκαιρίες για διάλογο και να επιδιώξουν αποκλιμάκωση».
Ο εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών συμπλήρωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει «πρόσφατα» μεταφέρει αυτό το μήνυμα σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη «και θα συνεχίσει να το κάνει».
«Το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει δεσμευμένο στη συνεργασία με τους διεθνείς εταίρους μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ώστε να επιτευχθεί σταθερότητα και ευημερία», κατέληξε ο εκπρόσωπος.























































