ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ τρόμαξε τόσο πολύ τον Πούτιν, που η Ρωσία απενεργοποίησε το δικό της δίκτυο παρακολούθησης
Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
Κορυφαίος ιστορικός του Ισραήλ ζητά τη διακοπή των σχέσεων με τις ΗΠΑ - Αρχίζει μυστικά η Ουάσιγκτον να συμφωνεί;
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Κορυφαίος Ισραηλινός αναλυτής για το Ιράν προειδοποιεί: Το Ισραήλ κερδίζει τις μάχες, αλλά χάνει τον πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμα δύο άνθρωποι έχασαν την Παρασκευή τη ζωή τους από την πανδημία του κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 238.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρωί της Παρασκευής κατέληξε ένας άνδρας 52 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα, γεγονός που έχει προκαλέσει προβληματισμό.
Ο ασθενής από την περιοχή της Καβάλας είχε εισαχθεί στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 26 Ιουλίου, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον νέο κορωνοϊό.
Την Παρασκευή κατέληξε λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό και μια 85χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, η οποία επίσης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Η ηλικιωμένη έχει σχέση με το γάμο στον Αμπελώνα Λάρισας.























































