ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Ακίλα Σάλεχ, Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, Εκλογές, Ισλαμιστές, Λιβύη, Τζιχαντιστές, Φαγιέζ Αλ Σαράτζ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι αντίπαλες Αρχές στη Λιβύη ανακοίνωσαν χωριστά την Παρασκευή πως θα οργανώσουν προσεχώς εκλογές και πως παύουν όλες τις μάχες στη λιβυκή επικράτεια, στο πλαίσιο μιας «συνεννόησης» η οποία χαιρετίσθηκε από τον ΟΗΕ.
Σε δύο χωριστές ανακοινώσεις, ο Τουρκολίβυος Φαγιέζ αλ Σαράτζ, επικεφαλής της ισλαμιστικής Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) που έχει έδρα την Τρίπολη και αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, και ο Ακίλα Σάλεχ, πρόεδρος του νόμιμα εκλεγμένου κοινοβουλίου, που έχει μεταφέρει την έδρα του στην Κυρηναϊκή (ανατολική Λιβύη), ανακοίνωσαν πως θα διεξαχθούν προσεχώς εκλογές και διέταξαν όλα τα μέρη να τηρήσουν «άμεση κατάπαυση του πυρός και να σταματήσουν όλες τις μάχες σε όλη τη λιβυκή επικράτεια».
Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φάταχ αλ Σίσι χαιρέτισε την ανακοίνωση δηλώνοντας μέσω Twitter, τα εξής:
«Χαιρετίζω τις δηλώσεις του λιβυκού Προεδρικού Συμβουλίου και της Βουλής που καλούν σε κατάπαυση του πυρός και σε παύση των στρατιωτικών επιχειρήσεων σε όλη τη λιβυκή επικράτεια.
»Η απόφαση αυτή είναι ένας σημαντικός σταθμός στην οδό μιας πολιτικής διευθέτησης και της αποκατάστασης της σταθερότητας σε αυτήν τη χώρα».























































