ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ρώσοι εισαγγελείς έδωσαν την εντολή να συλληφθεί ο υφυπουργός Ενέργειας Ανατόλι Τίχονοφ με την κατηγορία της υπεξαίρεσης κρατικών κονδυλίων, ανακοίνωσε η Ανακριτική Επιτροπή μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες στο υπουργείο Ενέργειας.
Ο Τίχονοφ και άλλα τρία άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία της υπεξαίρεσης 603 εκατομμυρίων ρουβλίων (6.695.766 εκ. ευρώ), αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ανακριτικής Επιτροπής.
Ο ηλικίας 51 ετών Τίχονοφ που ασχολείτο με έργα ψηφιακής τεχνολογίας στο υπουργείο, ήταν ένας από τους οκτώ υφυπουργούς Ενέργειας, με υπουργό τον Αλεξάντρ Νόβακ.























































