ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κόντρα Λατινοπούλου-Παϊτέρη στον «αέρα» με απίστευτες ατάκες: «Αν τη δείτε καλά θα δείτε ότι έχει γύφτικη ομορφιά» (βίντεο)
Νότια Κορέα: Στην πρώτη γραμμή το «Σουριάνγκ»- Το αμφίβιο όχημα-γέφυρα που αλλάζει τα δεδομένα στο πεδίο της μάχης
Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»
Φαραντούρης για Τουρκία: Πρωτοφανές παράδοξο μία χώρα να χτυπά την πόρτα της ΕΕ και να μην αναγνωρίζει και να απειλεί
Χειρότερη από εκείνη του Ομπάμα η νέα συμφωνία του Τραμπ για το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, εκτίμησε ότι εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνησης, θα μπορέσει μέσα σε λίγους μήνες να εντοπίσει το 50% της φοροδιαφυγής.
«Είμαστε σίγουροι ότι σε πάρα πολύ σύντομο χρόνο, από την φοροδιαφυγή, ένα ποσοστό γύρω στο 50%, μπορούμε να το συλλέξουμε. Σε λίγο χρόνο, σε μήνες, δήλωσε ο κ. Μηλιός στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Εξέφρασε, δε, την εκτίμηση ότι θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν έσοδα της τάξης των 5 δισ. ευρώ.
Ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι η πρώτη κίνηση είναι να αξιοποιηθούν οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις που μπορούν να γίνουν από την εφορία.
Ανέφερε ότι μέτρα θα ληφθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά πρωταρχικός στόχος είναι η μεγάλη φοροδιαφυγή. Ως ένα παράδειγμα έφερε το λαθρεμπόριο πετρελαίου.























































