ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ηλιούπολη: Συνελήφθη 33χρονος πορνοστάρ γιατί είχε βγάλει στο «κλαρί» δύο 16χρονες
Η νίκη του AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ «ξάφνιασε» και «συγκλόνισε» τους φιλελέ «χορηγούς» της ακροδεξιάς
Στη Γερμανία «καταριούνται» τον Μερτς για την εκλογική νίκη του AfD
Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Το Ισραήλ χάνει γιατρούς με σχεδόν πενταπλάσιο ρυθμό από ό,τι στο παρελθόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήρθε η ώρα για κυρώσεις στην Τουρκία; Τι στάση θα κρατήσει τελικά η ΕΕ απέναντι στην Τουρκία; Ήρθε η ώρα για κυρώσεις;
Ενόψει της επικείμενης Συνόδου Κορυφής η Tagesspiegel του Βερολίνου παρατηρεί αναφορικά με τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας:
«Ο πρόεδρος Ερντογάν στραγγαλίζει εδώ και χρόνια την αντιπολίτευση, τα ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και καιρό καταπατώνται, η κατάσταση στη δικαιοσύνη είναι λυπηρή.
»To ότι επίσης η Τουρκία έχει λάβει εκατομμύρια ευρώ προενταξιακής βοήθειας για να απέχει από εχθροπραξίες, δεν αποτελεί θέμα; Αποτελεί, με βεβαιότητα.
»Και μάλιστα το τρίτο σοβαρότερο θέμα μετά την Κίνα και τη Ρωσία. Το κοινό που έχουν αυτά τα κράτη με την Τουρκία είναι ότι καθοδηγούνται από αυταρχικούς ηγέτες.
»Μέχρι στιγμής η ΕΕ δεν έχει απαντήσει ούτε καν με μια απειλή κυρώσεων για τις εχθροπραξίες στην Αν. Μεσόγειο και τις απειλές εναντίον δύο κρατών-μελών της, την Ελλάδα και την Κύπρο.
»Την επόμενη εβδομάδα οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων θέλουν να συζητήσουν το θέμα της Τουρκίας και το θέμα των κυρώσεων. Ήρθε η ώρα».























































