ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέος ξυλοδαρμός για τις μάσκες σημειώθηκε σε σχολείο.
Όλα έγιναν νωρίς το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου εντός των τειχών.
Ο γονέας, αλλοδαπής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά εκνευρισμένος μπήκε στον χώρο του σχολείου χωρίς μάσκα παρά τις συστάσεις των εκπαιδευτικών φωνάζοντας «αφήστε με, καλέστε την Αστυνομία».
Μάλιστα ο πατέρας έφτασε μέχρι το γραφείο της διευθύντριας και εξοργισμένος εξέφρασε την αντίδρασή του για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία.
Ο πατέρας ζήτησε από τη διευθύντρια να βγάλει τη μάσκα και όταν εκείνη του είπε να συνεχίσουν την κουβέντα έξω από το γραφείο της, με βίαιο τρόπο της έβγαλε τη μάσκα χτυπώντας τη στο πρόσωπο.
Τότε η διευθύντρια του σχολείου, σοκαρισμένη από το περιστατικό, φώναξε τους συναδέλφους της και ο άνδρας έφυγε από το σχολείο.
«Είμαι δασκάλα. Βλέπω τον γιο του να κλαίει μετά το περιστατικό και κλαίω κι εγώ» ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου.























































