ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Πνινάτ Γιανάι (Ισραηλινή Πρεσβευτής Αθήνα): «Η Ελλάδα είναι ένας πραγματικός φίλος και στρατηγικός σύμμαχος του Ισραήλ»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αττική βρίσκεται σε πορτοκαλί συναγερμό και πολύ κοντά να βρεθεί στο κόκκινο, επανέλαβε ο καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Νίκος Σύψας, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο νέου lockdown.
Ο κ. Σύψας σημείωσε πως αυτό θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς οι υγειονομικές Αρχές περιμένουν να δουν αν αποδώσουν και εφαρμοστούν τα νέα μέτρα που ελήφθησαν.
«Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες γιατί περιμένουμε να δούμε αν αποδώσουν τα νέα μέτρα» σημείωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ANT1.
Ακόμη, ο λοιμωξιολόγος υπογράμμισε πως, εάν οι πολίτες δεν κάνουν ό,τι πρέπει, τότε είναι πιθανό στην Ελλάδα σύντομα να ζήσουμε εικόνες Ιταλίας και «εικόνες Μπέργκαμο».
Πρόσθεσε, δε, πως κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με καταστροφή για την οικονομία και γι’ αυτό εξέφρασε την ευχή κάτι τέτοιο να μην συμβεί.
Ο κ. Σύψας μίλησε για τη χρήση μάσκας από τους πολίτες και τις οδηγίες των λοιμωξιολόγων, οι οποίες έχουν αλλάξει από την αρχή της πανδημίας.
«Οι οδηγίες για τη μάσκα έχουν αλλάξει από την αρχή της πανδημίας λόγω της μεταβολής της πανδημίας, καθώς και από τα αποτελέσματα που έδειξαν μεγάλες μελέτες διεθνώς» είπε χαρακτηριστικά.
Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε πως «η μάσκα είναι συμπληρωματικό μέτρο» και ότι «προστατεύει γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις».























































