ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έτοιμη να προχωρήσει σε συζητήσεις με τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Μάλτας για την οριοθέτηση θαλασσίων συνόρων, δηλώνει η κυβέρνηση της Τρίπολης, σύμφωνα με το Al Jazeera.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου, η είδηση προέκυψε κατά τη διάρκεια συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης της Τρίπολης με τον επικεφαλής της Εθνικής Εταιρείας Πετρελαίου.
Την ίδια ώρα, η Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να «παγώσει» τις ερευνητικές της δραστηριότητες στην ανατολική Μεσόγειο.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης Μουχάμαντ Σαγιάλα, σημείωσε ότι θα έχει επαφές με τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Μάλτας ώστε να διαπραγματευτεί συμφωνίες οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με μόνη προϋπόθεση να «είναι διαφανείς και ρεαλιστικές και να μην βλάπτουν τα συμφέροντα της Λιβύης».
Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του Τουρκολίβυου πρωθυπουργού Σαράτζ, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ερντογάν, πως θα παραιτηθεί τον Οκτώβριο.























































