ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό στην Ινδία έφθασαν τα 6,23 εκατομμύρια, αφού τις προηγούμενες 24 ώρες εντοπίστηκαν ακόμη 80.472 περιπτώσεις, όπως ανακοίνωσε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της χώρας.
Το ίδιο διάστημα, άλλοι 1.179 άνθρωποι υπέκυψαν από τον κορωνοϊό, με τον απολογισμό της πανδημίας να φθάνει τους 97.497 ως αυτό το στάδιο.
Η χώρα της νότιας Ασίας, στην οποία καταγράφεται ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός λοιμώξεων από τον κορωνοϊό στον πλανήτη, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει περαιτέρω εξάπλωση, καθώς μεγάλο μέρος του πληθυσμού της συνεχίζει να μην έχει εκτεθεί στον ιό, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε χθες Τρίτη.























































