ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πτήση 14 του Starship: UFO (ΑΤΙΑ) ή εξωγήινο μητρικό σκάφος; (βίντεο)
Λόγω έλλειψης στρατιωτών, η Ουκρανία χτίζει έναν «Στρατό Ρομπότ»
Ο Νετανιάχου συναντήθηκε στα Εμιράτα με τον γιο του Στρατάρχη Χάφταρ της Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)
Τι έκανε ο Νετανιάχου στα Εμιράτα - Επίσημες ανακοινώσεις
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι δικηγόροι παραιτήθηκαν από τη νομική εκπροσώπηση της γιατρίνας του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι 14χρονος μαθητής που συνελήφθη κατά τη διάρκεια του πρόσφατου (15 Οκτωβρίου) μαθητικού συλλαλητηρίου πέρασε τέσσερις ημέρες στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου Χαλανδρίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για απαράδεκτη σύλληψη ενός μαθητή που δεν έκανε τίποτα μεμπτό απλά «βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή».
Ο 14χρονος μαθητής αναμένεται να περάσει αυτόφωρο σήμερα Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος, ύστερα από κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης προς στον μαθητή για τις 11.00 το πρωί.























































