ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χειρόγραφες σημειώσεις από ομιλίες του ναζιστή δικτάτορα Αδόλφου Χίτλερ πωλήθηκαν σε δημοπρασία στο Βερολίνο παρά τις ανησυχίες εβραϊκών σωματείων ότι θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν νεοναζιστές.
Ο οίκος δημοπρασιών «Hermann Historica» υπεραμύνθηκε της πώλησης των χειρογράφων, τα οποία χρονολογούνται πριν την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, υποστηρίζοντας ότι είναι ιστορικής σημασίας και ανήκουν σε κάποιο μουσείο.
Όλα τα έγγραφα πωλήθηκαν σε ανώνυμους πλειοδότες πολύ πάνω από την αρχική τους τιμή.
Ένα εννιασέλιδο χειρόγραφο του Χίτλερ συνοψίζει την ομιλία σε νέους αξιωματικούς του στρατού στο Βερολίνο το 1939 περίπου οκτώ μήνες πριν την έναρξη του Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έπιασε ως κορυφαία τιμή τα 34.000 ευρώ.























































