ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποκεφαλισμός, Βαρκελώνη, Γαλλία, Ισλαμιστές, Ισπανία, Καταλονία, Τζιχαντιστές,


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Μαροκινός συνελήφθη στη Βαρκελώνη επειδή επαινούσε τον αποκεφαλισμό του Γάλλου καθηγητή Σαμιουέλ Πατί στο Παρίσι, όπως ανέφεραν οι Αρχές της πόλης.
Ο άνδρας, που κρατήθηκε την Παρασκευή, δημοσίευσε μηνύματα μίσους στα κοινωνικά Μέσα, υποστηρίζοντας τη δολοφονία Πάτι στις 16 Οκτωβρίου.
Ο Γάλλος εκπαιδευτικός αποκεφαλίστηκε από έναν 18χρονο Τσετσένο τζιχαντιστή νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αφότου έδειξε στους μαθητές του σκίτσα του Μωάμεθ σ’ ένα μάθημα για την ελευθερία της έκφρασης.
«Οι αστυνομικοί των Mossos d’Esquadra συνέλαβαν έναν άντρα μαροκινής ιθαγένειας, για φερόμενο έγκλημα για την ανάδειξη της τρομοκρατίας και για υποκίνηση για διάπραξη τρομοκρατικών εγκλημάτων», ανέφερε η καταλανική αστυνομία σε tweet.
Ο ύποπτος εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στη Βαρκελώνη και αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να παραδώσει το διαβατήριό του και να εμφανίζεται ενώπιον δικαστών κάθε 14 ημέρες.























































