ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Τούρκοι προτείνουν στην Αίγυπτο ανυπόστατη ΑΟΖ στην Ανατ. Μεσόγειο
Ερωτική «φωλίτσα»; 27χρονη καθηγήτρια ειδικής αγωγής έκλεινε επανειλημμένα δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο για να «το κάνει» με έφηβο μαθητή της
Το Ιράν απειλεί να κόψει τα υποθαλάσσια καλώδια επικοινωνιών στον Περσικό Κόλπο
Ο Νετανιάχου ανατρέπει τα exit polls και προηγείται στις ισραηλινές εκλογές - Τι σημαίνει αυτό για τον πόλεμο με το
Καταδικάστηκε καθηγήτρια που είχε σεξουαλικές επαφές με δύο μαθητές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η σοσιαλπατριώτισσα πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησής της αυτοαπομονώθηκαν και υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό, ανακοινώθηκε την Τετάρτη από το πρωθυπουργικό γραφείο έπειτα από την επιβεβαίωση ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει μολυνθεί με τον ιό.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικ Χάκερουπ δήλωσε στη διάρκεια της νύχτας ότι βρέθηκε θετικός στον ιό και ότι αυτοαπομονώνεται στο σπίτι του.
Ο Χάκερουπ είχε βήχα και πυρετό, όπως έγραψε ο ίδιος στο Facebook.
Την περασμένη εβδομάδα είχε συναντηθεί με την Φρεντέρικσεν και με πολλούς υπουργούς και βουλευτές.
Η πρωθυπουργός αυτοαπομονώθηκε εν αναμονή του αποτελέσματος.
Σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο, οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης είχαν τηρηθεί όταν ο Χάκερουπ είχε συναντηθεί με την Φρεντέρικσεν.
Συνολικά έχουν αυτοαπομονωθεί 13 υπουργοί, ανάμεσά τους οι υπουργοί Οικονομικών, Εξωτερικών, Άμυνας και Υγείας.
Πέντε άλλοι υπουργοί, ανάμεσά τους και ο υπουργός Περιβάλλοντος, δήλωσαν σήμερα ότι έχουν αυτοαπομονωθεί έπειτα από συναντήσεις που είχαν με έναν βουλευτή, ο οποίος βγήκε θετικός στον ιό.
Ο αρχηγός του αντιπολιτευόμενου Συντηρητικού Κόμματος Ζόρεν Πάπε Πούλσεν έχει επίσης ανακοινώσει ότι είναι θετικός στον ιό και τη Δευτέρα εισήχθη στο νοσοκομείο.























































