ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Έτσι όπως τα έκανε η κυβέρνηση, ακόμα και η προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των δημοτικών και των νηπιαγωγείων, θα είναι «μια τρύπα στο νερό» αν δεν παρθούν έκτακτα μέτρα για την ασφαλή επαναλειτουργία όλων ανεξαιρέτως των σχολείων, τονίζει το ΚΚΕ.
Και συνεχίζει σε σχόλιό του για την αναστολή λειτουργίας των δομών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης:
«Πάντως οι κυβερνητικές ευθύνες είναι κυριολεκτικά εγκληματικές και φανερώνονται, άλλωστε, και από την έως τώρα ανεπαρκέστατη και προβληματική λειτουργία της τηλεκπαίδευσης για τους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων. Ίδια και μεγαλύτερη ανησυχία προκαλείται με τα ανακοινωθέντα μέτρα για την τηλεκπαίδευση σε παιδιά 4 έως 12 ετών» .
«’Αμεσα μέτρα για την ασφαλή επαναλειτουργία σημαίνει:
–άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού
–αξιοποίηση αιθουσών για άμεση αραίωση των σχολικών τάξεων με 15 μαθητές ανά τάξη.
–μαζικά τεστ για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Έως τότε και για όσο καιρό είναι κλειστά τα σχολεία, εννοείται ότι ούτε μια διδακτική ώρα δεν πρέπει να χαθεί.
Και αυτό σημαίνει:
–εξοπλισμός όλων των παιδιών με όλα τα αναγκαία τεχνολογικά μέσα,
–κρατική στήριξη στο παιδαγωγικό έργο των εκπαιδευτικών για αξιοποίηση όλων των δυνατών πρόσφορων μέσων για τη συνέχιση της μορφωτικής διαδικασίας.
–να μην αφαιρεθεί ούτε μια μέρα κανονικής άδειας από τους εργαζόμενους γονείς» υπογραμμίζει, καταλήγοντας το ΚΚΕ στο σχόλιό του.























































