ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες εξουσίες στη κυβέρνηση της Σκωτίας, για να αποτρέψει το ενδεχόμενο θετικής ψήφου για την ανεξαρτητοποίηση της στο επικείμενο δημοψήφισμα της 18ης Σεπτεμβρίου, τάζει ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.
«Εάν η Σκωτία ανεξαρτητοποιηθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο, θα είναι για πάντα», δήλωσε ο Κάμερον , κάνοντας λόγο για «επίπονο διαζύγιο», και καλώντας τους Σκωτσέζους να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της Σκωτίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, έστω και αν αντιτίθενται στον ίδιο και τη κυβέρνηση του.
Μάλιστα υποσχέθηκε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα αποκέντρωσης, με απόδοση νέων εξουσιών στην τοπική κυβέρνηση της Σκωτίας.
Μια πρόσφατη δημοσκόπηση πάντως την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Sunday Times, δείχνει ότι το ποσοστό των πολιτών που τάσσονται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας έχει ανέλθει στο 54%, ενώ το ποσοστό όσων επιθυμούν την παραμονή της στη Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στο 46%.























































