ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» ανέφερε ότι τουρκικά αεροσκάφη drones πετούσαν πάνω από τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στη Λιβύη, που προσδιορίζεται από την Σύρτη και την Αλ Τζούφρα.
Η εφημερίδα έγραψε ότι αρκετές πηγές στη Λιβύη ανέφεραν εκρήξεις, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για τυχόν αεροπορικές επιθέσεις.
Πρόσθεσε δε ότι οι εντάσεις είναι συχνές μεταξύ του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) και της Τουρκίας ειδικά μετά το ρεσάλτο από ναυτικές δυνάμεις του Χάφταρ σε τουρκικό πλοίο υπό σημαία Τζαμάικας τη Δευτέρα.
Το πλοίο κατευθυνόταν προς το δυτικό λιμάνι της Μισράτα που ελέγχεται από τους ισλαμιστές.
Η εφημερίδα εκτιμά ότι σύντομα θα ξεσπάσουν συγκρούσεις ανάμεσα σε Τουρκικές δυνάμεις και τον LNA.
Η La Repubblica σημείωσε ακόμη ότι δυτικές πηγές επιβεβαίωσαν πως το πλοίο «Mabrouka» περνούσε κοντά στην πόλη Ντέρνα, σε μια περιοχή που ο LNA είχε από καιρό ανακηρύξει ως «απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη».
Πριν από λίγες ημέρες, ο LNA ανακοίνωσε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Λιβύη, ζητώντας από τις δυνάμεις του να είναι σε εγρήγορση.























































