ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παρέμβαση της Τουρκίας και του Κατάρ στις ισραηλινές εκλογές καταγγέλλει ο Νετανιάχου
Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Πρεσβευτής Πνινάτ Γιανάι για 28η Οκτωβρίου: «Το Ισραήλ αποτίει φόρο τιμής στο σθένος του Ελληνικού Λαού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν, Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Χαλίφα, ανέλαβε την πρωτοβουλία να εμβολιαστεί κατά της COVID-19, ανέφερε την Τετάρτη το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Μπαχρέιν (BNA).
«Το υψηλό επίπεδο ευαισθητοποίησης και επιθυμίας της κοινωνίας να συμμορφωθεί με όλα τα προληπτικά μέτρα και οδηγίες που εκδίδονται από την εθνική ιατρική ομάδα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού είχε μεγάλο αντίκτυπο στην ικανότητα του Βασιλείου να περιορίσει την εξάπλωσή του μέσα στην κοινότητα», δήλωσε στο BNA ο βασιλιάς.
Εξέφρασε την εκτίμησή του σε όλους που εργάζονται στις πρώτες γραμμές όλων των κρατικών θεσμών και στους εθελοντές που επέδειξαν υψηλά επίπεδα αφοσίωσης για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν ώστε να επιστρέψει η κοινωνία στην προ-πανδημική ζωή.























































