Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανία: Κατέστρεψαν δόσεις του εμβολίου της Pfizer λόγω προβλήματος στα ψυγεία

Βρετανία: Κατέστρεψαν δόσεις του εμβολίου της Pfizer λόγω προβλήματος στα ψυγεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα τεχνικό πρόβλημα στα ψυγεία που φυλάσσονται τα εμβόλια των Pfizer-Biontech κατέστησαν 975 δόσεις άχρηστες με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η καταστροφή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail 975 δόσεις του εμβολίου καταστράφηκαν στο Macclesfield της Βρετανίας, λόγω προβλήματος στη συντήρησή τους στα ψυγεία.

Η συγκεκριμένη παρτίδα παραδόθηκε στο Waters Green Medical Center και βρέθηκε ότι δεν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθεί.

Το εμβόλιο προκειμένου να συντηρηθεί απαιτεί θερμοκρασίες ψύξης -70 βαθμούς Κελσίου και στη συνέχεια η διατήρησή του στα κέντρα εμβολιασμού απαιτεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Οι ασθενείς οι οποίοι ανυπομονούσαν να κάνουν το εμβόλιο ενημερώθηκαν για το γεγονός και πως θα λάβουν εκ νέου ειδοποίηση σε τρεις εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν τα προβλήματα στην ψύξη του εμβολίου συνέβησαν στο ιατρικό κέντρο ή πριν φτάσουν εκεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της

Οι νέοι γείτονες του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου φοβούνται τα χειρότερα μετά τις τελευταίες ζοφερές αποκαλύψεις για τον Έπσταϊν – «Εξορίστε τον»

Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν

ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr