ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ντουμπάι,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντοπισμός ενός κρούσματος ανάμεσα στους Έλληνες που επέστρεψαν από το Ντουμπάι με τη χθεσινή πτήση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έγιναν συνολικά 207 rapid test.
Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, θετική βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο σπίτι της με βανάκι της Πολιτικής Προστασίας.
Η εξέλιξη ήταν έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στις αρμόδιες αρχές, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αφιχθούν κι άλλοι Έλληνες που πέρασαν την περίοδο των εορτών στα Εμιράτα.
Οι επιβάτες της πτήσης από Ντουμπάι θα έπρεπε, επίσης, να έχουν πάνω τους υποχρεωτικά αρνητικά αποτελέσματα από μοριακό τεστ των τελευταίων 72 ωρών, που θα έχουν κάνει στο Ντουμπάι.
Όποιος επιβάτης δεν θα είχε μαζί του αυτό το τεστ δεν θα γίνεται δεκτός στη χώρα.
Τέλος, όλοι οι επιβάτες της πτήσης θα μπουν σε τριήμερη καραντίνα.
Η ανησυχία των ελληνικών Αρχών εντείνεται από το γεγονός ότι μετά τα πάρτι και τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς, παρατηρήθηκε στο Ντουμπάι έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού.
Η επόμενη πτήση από Ντουμπάι για Αθήνα που θα μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών είναι στις 6 Ιανουαρίου.























































