ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής συγκρούστηκε στην περιοχή των Ιμίων με δύο σκάφη του Λιμενικού σύμφωνα με το miltaire.
Η σύγκρουση έγινε όταν η τουρκική ακτοφυλακίδα επιχείρησε να απομακρύνει το σκάφος του Λιμενικού από την περιοχή.
Δεύτερο σκάφος του Λιμενικού έσπευσε προς υποστήριξη αλλά το τουρκικό σκάφος όχι μόνο δεν αποχώρησε αλλά συνέχισε τους επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και με τα δύο ελληνικά σκάφη, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποστεί ζημιές.
Το σκάφος του Λιμενικού Σώματος έσπευσε για να απομακρύνει το τουρκικό μετά από κλήση αλιέων στην περιοχή, οι οποίοι ανέφεραν την παρουσία σκαφών της Τουρκικής Ακτοφυλακής και κατήγγειλαν παρενόχληση κοντά τις βραχονησίδες των Ιμίων.
Πληροφορίες από κύκλους του Λιμενικού Σώματος αναφέρουν μικρές φθορές σε ένα από τα σκάφη του ΛΣ του έσπευσαν στην περιοχή, ενώ το όλο συμβάν βρίσκεται στην διαδικασία της διερεύνησης. Σημειώνεται ότι στην περιοχή παραμένουν σε επιφυλακή σκάφη του Λ.Σ.
























































