ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Λιβύη, Λουίτζι Ντι Μάιο, Νίκος Δένδιας, Τουρκία, Υποθαλάσσιος Αγωγός EastMed, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων
Φούρνοι «Χωριάτικο»: Περισσότερα από 100 πρόσωπα στη δικογραφία - Ο ιδιοκτήτης Γιαννακόπουλος περνούσε περισσότερο χρόνο στο Ντουμπάι
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Χωριάτικο», ο λογιστής και αρκετοί υπάλληλοι
Αντ. Σαμαράς: «Mονόδρομος η αποπομπή Γεραπετρίτη» - Eπίθεση στην κυβέρνηση για Λιβύη και Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είχαμε σήμερα μία πολύ ενδιαφέρουσα και ειλικρινή συνομιλία με τον Ιταλό ομόλογό μου, τον κ. Ντι Μάιο», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του.
«Καλύψαμε όλα τα θέματα. Και των διμερών μας σχέσεων, δηλαδή την από την ιταλική πλευρά επικύρωση της συμφωνίας μας για τις θαλάσσιες ζώνες, αλλά και τα οικονομικά θέματα.
»Αλλά, από την άλλη, και τα ευρύτερα θέματα της περιοχής, την τουρκική προκλητικότητα.
»Τον ενημέρωσα για την επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών στις 25 Ιανουαρίου, την ευρύτερη τουρκική συμπεριφορά στην Ανατολική Μεσόγειο και ακόμη τα ζητήματα που αφορούν τη Λιβύη και τον Eastmed.
»Δεν έλειψε από την ατζέντα μας και το μεταναστευτικό.
»Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο να έχουμε μία διαρκή και ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων με την Ιταλία.
»Κατέστησα επίσης σαφές ότι, παρότι σεβόμαστε την απόφασή τους και τη στάση τους, η ελληνική πλευρά θα επιθυμούσε μία ισχυρότερη ιταλική στήριξη στο θέμα των κυρώσεων».























































