ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά από διάρρηξη που σημειώθηκε σε δικηγορικό γραφείο κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά, το βράδυ της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης.
Σε εξέλιξη είναι αστυνομική έρευνα, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι διαρρήκτες δεν έγιναν αντιληπτοί σε μια πολύ καλά φυλασσόμενη περιοχή.
Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως οι διαρρήκτες παραβίασαν ένα παράθυρο για να μπουν στο σπίτι που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη.























































