ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Το 48% των Αμερικανών δεν εγκρίνει τους χειρισμούς Ομπάμα

Ισλαμικό Κράτος: Το 48% των Αμερικανών δεν εγκρίνει τους χειρισμούς Ομπάμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Αμερικανοί στην πλειονότητά τους δεν εγκρίνουν τον τρόπο με τον οποίο ο Μπάρακ Ομπάμα αντιμετωπίζει το Ισλαμικό Κράτος. Η αναποφασιστικότητα της διακυβέρνησής του σε συνδυασμό με τη σκληρή κριτική που του ασκείται στο εσωτερικό των ΗΠΑ, ότι δηλαδή δεν ξέρει τι του γίνεται, αποτυπώθηκε πλέον και σε δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση των New York Times/CBS News, το 48% των ερωτηθέντων δεν εγκρίνει τον τρόπο που ο Ομπάμα αντιμετωπίζει την απειλή των τζιχαντιστών, ενώ το 39% τον εγκρίνουν και το 13% δεν έχει άποψη.

Στο ίδιο ακριβώς ποσοστό, δηλαδή το 48% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι οι Ρεπουμπλικάνοι κάνουν καλύτερη δουλειά σε ό,τι αφορά την τρομοκρατία, έναντι ενός 31% που πιστεύει ότι οι Δημοκρατικοί διαχειρίζονται καλύτερα το ζήτημα.

Επίσης, το 71% να αντιμετωπίζει θετικά τα αεροπορικά πλήγματα εναντίον των θέσεων της οργάνωσης στο Ιράκ και το 69% και στη Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν

Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία – Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος

Η Κίμπερλι εκτίμησε ιδιαίτερα την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Αλέξη Τσίπρα για μία ευημερούσα Ανατολική Μεσόγειο

Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία – Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ

Το Ιράκ έθεσε ως προθεσμία τον Σεπτέμβριο για να παραδώσουν τα όπλα τους οι φιλοϊρανικές παραστρατιωτικές πολιτοφυλακές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr