Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν έξι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη

Συνελήφθησαν έξι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας το Σάββατο συνέλαβαν τουλάχιστον έξι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην πόλη της Μοσούλης, επιβεβαίωσε η Αστυνομία της επαρχίας Νινευή.

Ο Διοικητής της Αστυνομίας της Νινευή, Ταγματάρχης Λαϊθ Χαλίλ αλ Χαμντάνι, δήλωσε ότι οι έξι τζιχαντιστές συνελήφθησαν στις γειτονιές της πόλης της Μοσούλης.

Σύμφωνα με τον Χαμντάνι, τουλάχιστον δύο από τους τζιχαντιστές υπηρετούσαν στη θρησκευτική Αστυνομία «Al-Hisbah».

Το Ισλαμικό Κράτος αναδιοργανώνεται σε διάφορες περιοχές του Ιράκ, ενώ έχει εμπλακεί σε επιθέσεις εναντίον των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας και αμάχων.

Η τζιχαντιστική ομάδα ανέλαβε επίσης την ευθύνη για τις δύο θανατηφόρες βομβιστικές επιθέσεις της Πέμπτης στην πρωτεύουσα της Βαγδάτης, όπου δύο βομβιστές αυτοκτονίας σκότωσαν περισσότερους από 30 ανθρώπους, κυρίως πολίτες, και άφησαν 110 άλλους τραυματίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Ενδεχόμενη δολοφονία του Αλ-Σαράα στη Συρία θρέφει φόβους για αναζωπύρωση του ISIS

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr