Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόστιμο 300 ευρώ σε όσους βγάζουν βόλτα τον σκύλο χωρίς λουρί

Πρόστιμο 300 ευρώ σε όσους βγάζουν βόλτα τον σκύλο χωρίς λουρί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Καμπάνα» 300 ευρώ για όσους βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα χωρίς λουρί.

Αστυνομικοί του τμήματος Λευκού Πύργου, πραγματοποίησαν, με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ελέγχους σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Ξηροκρήνη, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν οι ιδιοκτήτες τους τηρούν τη σχετική νομοθεσία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικοί, βραδινές ώρες της 29-01-2021, πραγματοποίησαν συνολικά 21 ελέγχους σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, σχετικά με τις υποχρεώσεις τους, οι οποίες απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία (νόμιμη κατοχή, ηλεκτρονική ταυτότητα, υποχρεώσεις ιδιοκτητών, τήρηση κανόνων ευζωίας κ.α.) και βεβαίωσαν 2 παραβάσεις για «περίπατο ζώου άνευ οδηγού (λουρί)».

Στόχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, είναι η συνέχιση υλοποίησης παρόμοιων δράσεων και η επέκταση αυτών σε χώρους στους οποίους παρατηρείται αυξημένη προσέλευση ιδιοκτητών δεσποζόμενων ζώων, για την αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών, την τήρηση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Με τη μέθοδο του «λογιστή» έδωσε στους απατεώνες-κλέφτες λίρες και κοσμήματα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr