ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση: Πέφτει κι' άλλο η ΝΔ - Ανεβαίνει ο Τσίπρας - Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά
Ο... ουκρανικός λόγος της επιλογής Πιερρακάκη για πρόεδρος του Eurogroup
Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
«Βόμβα» Ζελένσκι για δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας
ΣΟΚ στην Αμαλιάδα: 14χρονος εκβίαζε συμμαθητή 12 ετών - Του απέσπασε 8.200 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η καγκελάριος της Γερμανία ςΆνγκελα Μέρκελ θα προτείνει στους 16 πρωθυπουργούς των κρατιδίων της χώρας την σταδιακή χαλάρωση των περιορισμών, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.
Η Μέρκελ θα συναντηθεί αργότερα μέσα στην ημέρα με τους υπόλοιπους αξιωματούχους και ενώ κορυφώνεται η συζήτηση για το αν θα πρέπει να διατηρηθούν οι υπάρχοντες περιορισμοί, δηλαδή τα κλειστά σχολεία και τα κλειστά καταστήματα, μέχρι αρχές Μαρτίου.
Σύμφωνα με το σχέδιο της Μέρκελ, τα καταστήματα θα μπορούσαν να ανοίξουν ξανά σε περιοχές με το επταήμερο ποσοστό κρουσμάτων κορωνοϊού μικρότερο από 35 ανά 100.000 άτομα.
Τα ξενοδοχεία θα μπορούσαν επίσης να ανοίξουν σε περιοχές όπου το ποσοστό είναι μικρότερο από 20. Στη Γερμανία συνολικά, το ποσοστό αυτό μειώνεται σταθερά έπειτα από την κορύφωσή του πριν από τα Χριστούγεννα, οπότε και έπιασε το 200.






















































